Blog - Hoop4EU | Actuele nieuws

WORD JIJ EEN Hoop4EU'er IN 2020?

Wil jij leren, ontwikkelen en onderdeel worden van een groeiend bedrijf? In het nieuwe jaar zoeken wij nieuwe collega’s in Rotterdam, die graag werkzoekenden helpen aan een nieuwe baan. Word jij onze nieuwe collega?


EN JIJ COMMERCIEEL? LAAT JE COACHEN BIJ Hoop4EU!

Hoop4EU staat voor ontwikkeling van haar medewerkers. Al ruim drie jaar werkt Hoop4EU samen met de ‘sales-goeroe’ Rik Kramer om het beste uit de consultants en recruiters te halen. Nieuwe consultants, maar ook consultants die langer bij Hoop4EU werken, worden onder de loep genomen en gaan actief aan de slag met hun salesontwikkeling. Door training en coaching van Rik kunnen de consultants en recruiters moeiteloos een goede, commerciële relatie opbouwen met klanten en kandidaten.


RECRUITMENT TRENDS VAN 2020

Het nieuwe jaar vol goede voornemens is begonnen. Naast gezonder eten en vaker de sportschool bezoeken, wil je natuurlijk succesvol zijn in het recruiten van nieuwe werknemers. Op welke ontwikkelingen kun je inspelen op het gebied van arbeidsbemiddeling en recruitment? Wij hebben de trends van 2020 voor jou op een rijtje gezet.


Referenties